Skip to content
FREE SHIPPING & RETURN ON ALL ORDERS
FREE SHIPPING & RETURN ON ALL ORDERS

SOEREN LE SCHMIDT X ET AL

 

Soeren Le Schmidt er indgået i et designsamarbejde med ET AL Originals til sit kommende modeshow under Copenhagen Fashion Week.

Den danske designer Soeren Le Schmidt har i forbindelse med den kommende modeuge kastet sig ud i et nyt projekt - Sko, i samarbejde med os.

Designeren har udarbejdet en sko, som fungerer til både mænd og kvinder. Skoen vil blive lanceret under Soeren Le Schmidts show d. 10. august kl. 20:00.

Den minimalistiske loafer er designet således, at den har flere funktioner og derved flere forskellige anvendelsesmuligheder - Derudover er skoen udarbejdet af deadstock lædervarer og tilført enkle sporty detaljer, der gør skoen både ung og rå samtidig med, at den bevarer det tidsløse og klassiske udtryk.

Designsamarbejdet, der er opstået mellem os og Soeren Le Schmidt tager afsæt i den bæredygtige tilgang til produktion. Således er skoen udarbejdet i deadstock metervarer og produceret på vores fabrikker i Portugal. Skoene fra showet kan køben direkte efter modeugen, og disse vil blive produceret til hver enkelt kunde. Derved undgåes et dødt varelager.